Mirades perdudes

10155410_10152030370830547_1708696830_n7:30 am. Cada matí el mateix recorregut, de Clot a Paral·lel i de Paral·lel a Mª Cristina. Gairebé les mateixes cares de sempre però diferents històries. I Ella, amb la mirada perduda i el mòbil a la mà, com esperant un missatge de bon dia, alguna paraula esperançadora que li ajudi a començar la jornada. De vegades somriu mentre respon desprès de l’espera, però hi ha dies que la decepció es llegeix a la seva mirada, i és en aquell moment quan li diria: “Bon dia, no et preocupis, jo t’ajudaré a engegar”.

 També està aquell home, amb pantalons de pinça, camisa i americana, i un maletí de pell desgastada, la seva millor prova de tants anys de treballar, preparat per una feina que sembla important però no massa, a jutjar de les seves sabates elegants però brutes i la barba de tres dies. Potser no li va tan bé com esperava o voldria.

I la mare de dos fills, assentada amb un a cada costat, repenjats a ella aprofitant els últims minuts de son. Ella fa que dorm, però els ulls entreoberts delaten que està alerta per quan hagi de baixar a St. Antoni.

I aquell estudiant, escoltant música amb els seus auriculars nous, una música que li ajuda a concentrar-se per acabar de memoritzar, llibreta en mà, el que ahir no li va donar temps d’estudiar per l’imminent examen.

Pocs van acompanyats, i els que ho estan parlen en silenci, en un lleuger xiuxiueig, amb la prudència de qui no vol trencar la quietud que es respira a aquelles hores al subsòl. Són persones del dia a dia, mirades perdudes que s’escullen a l’atzar i que expliquen històries imaginades.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s